Vijf redenen waarom een tablethouder enorm handig is

Misschien heb je er weleens aan gedacht een tablethouder te kopen, maar is het er nooit eerder van gekomen. Lees dan snel verder! Want wist je dat zo’n houder reuzehandig is? Een standaard voor je tablet kan ook jouw leven een stuk gemakkelijker maken. We geven je vijf belangrijke redenen om juist nu een professionele tabletstandaard uit te kiezen.

Vaarwel verfomfaaid papier, welkom tablet

De papieren instructies zijn de wereld nog niet uit. Denk aan de vergeelde receptenboeken in keukens, maar ook aan magazijninstructies of papieren bouwtekeningen. Zeker in vochtige omstandigheden is papier niet altijd handig. Met de juiste tabletbescherming bespaar je jezelf doorweekte pagina’s en onleesbare teksten. Je kunt kiezen voor een draagbare tablet, maar ook voor een wandhouder of een tafelstandaard op maat.

Nooit meer zoeken naar je tablet

Tablets zijn compact, handzaam en flinterdun. Dat heeft voordelen, want je schuift je tablet in een handomdraai in je tas. Het kan echter ook nadelen hebben. Je tablet raakt gemakkelijk verzeild tussen een stapel boeken of papieren. Moet jij regelmatig op zoek naar je tablet? In dat geval kan een tablethouder je veel tijd en frustraties besparen.

Flexwerken kan nu ook vanaf je tablet

De tijd dat werken uitsluitend op kantoor gebeurde, ligt achter ons. Flexwerken kan steeds vaker altijd en overal. Met een tafelstandaard tover je je tablet eenvoudig om tot een mini-pc. Sluit een toetsenbord en een muis aan, en je kunt binnen enkele muisklikken de voorraad beheren, mails beantwoorden of de administratie doen. Ook handig trouwens voor multifunctionele ruimtes waar je geen pc kwijt kunt.

Mooi en veilig presenteren met een vloerstandaard of wandhouder

Sta jij als ondernemer weleens op beurzen of in showrooms? Dan is een tablet vloerstandaard een echte must. Met een tablet wordt in een oogwenk van alles mogelijk. Presenteer je mooiste slideslows, registreer de e-mailadressen van potentiƫle klanten of maak een offerte op maat. Zelfs een virtuele rondleiding behoort tot de mogelijkheden. Tussen de bedrijven door kun je rustig koffie gaan drinken, want onze tablet vloerstandaards zijn tegen diefstal beveiligd.

Met een tablethouder spaar je het milieu

Ook klimaatneutraal werken krijgt met een tabletstandaard een duwtje in de rug. De snelste manier om papier uit te sparen, is namelijk om je tablet altijd bij de hand te hebben. Gun de printer dus gerust een dagje rust. Met je tablet in een standaard scroll je eenvoudig door de notulen en agendapunten. Ook online brochures verstuur je linea recta per mail. Een goede tablethouder: daar wordt toch zeker iedereen beter van?

Meer weten?

Wil je meer weten over onze tablethouders? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment en ontdek hoe een tablethouder ook jouw leven gemakkelijker kan maken!