Sfeerhaarden zorgen voor extra warmte en gezelligheid in huis

Om binnen van een gezellig haardvuur te kunnen genieten, terwijl het buiten donker en koud is, hoeft u geen traditionele open haard met luchtkanaal en schoorsteen te hebben. Elektrische sfeerhaarden zijn uitstekende vervangers omdat ze de nodige warmte geven en het vlammenspel nauwelijks van echt te onderscheiden is. Ze zijn veilig voor kinderen en huisdieren, zijn beschermd tegen oververhitting en u hoeft ’s avonds geen smeulend haardvuur meer achter te laten. Het is ook niet meer nodig om steeds haardhout en aanmaakblokken aan te schaffen, een stopcontact voor de stekker is voldoende. Verder blijft de lucht schoner met een elektrische haard, omdat er geen as, rook of roet wordt uitgestoten. Milieuvriendelijk dus, iets wat Mijnklimaatshop zeer ter harte gaat. Zij bieden op hun website een collectie haarden van het merk Eurom die voldoen aan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen.

Sfeerhaarden op de grond of aan de muur

Een extra voordeel van elektrische sfeerhaarden is dat ze zo flexibel zijn. Sfeerhaard Barcelona bijvoorbeeld neemt weinig ruimte in en staat op wieltjes. Hij is dus eenvoudig te verplaatsen, ook naar andere ruimtes. Dit basismodel heeft twee standen en zorgt snel voor behaaglijke warmte. Deze Barcelona is bij Mijnklimaatshop ook met een strakke witte mantel verkrijgbaar en is zo een echte blikvanger en centraal punt in de kamer.
Heeft u liever een wandmodel, dat u overal kunt ophangen? Dan zijn de Siena en Valencia geschikt. De Siena is het kleine zusje van de Valencia. Het hangt dus af van de ruimte die u heeft welke geschikter is. Beide haarden hebben hetzelfde strakke maar elegante model, dat in elke interieurstijl naadloos past. Ze worden geleverd met muursteun, instructieboekje en afstandsbediening. Hiermee kunt u vanuit uw stoel variƫren tussen twee standen en vijf effecten.
Woodland 2000 is een luxe sfeerhaard in een staand model van metaal met gelakt MDF. Deze is voorzien van allerlei technische snufjes en een display waarop de temperatuur- en thermostaat-instelling, dag- en tijdsaanduiding, een dimmer en timerfunctie staan. Via de meegeleverde afstandsbediening zijn deze aan te passen. U kunt dit model ook het hele jaar door gebruiken met alleen een vlam-functie zonder warmte.

Waarom bij Mijnklimaatshop?

Zoals u ziet, hangt de keuze uit de haarden bij Mijnklimaatshop af van uw woonsituatie en uw wensen qua technische mogelijkheden. Elke sfeerhaard voegt direct sfeer toe aan een ruimte en nodigt uit om er lekker omheen te gaan zitten. Een extra haard in de slaapkamer maakt deze tot een chique en knusse relaxruimte. Door hun moderne en tijdloze uitstraling versterken ze elk interieur. Mijnklimaatshop is zeer deskundig op het gebied van klimaatbeheersing. De professionele apparatuur op het gebied van verwarming, koeling en vochtbalans heeft een prima prijs-kwaliteit verhouding. De medewerkers kunnen u deskundig advies en uitstekende service leveren voor een prettig leefklimaat, thuis en op kantoor. Dat geldt ook voor de sfeerhaarden in de uitgebreide collectie verwarmingsapparatuur. U schaft zo dus een veilig product aan waar u lang plezier van hebt.