Bescherm je tablet met een iPad kinderhoes van Tabletsolution

De tablet is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Het maakt niet uit of je een Android tablet gebruikt of de alom bekende iPad van Apple. In veel restaurants neemt het bedienend personeel je bestelling op met iPads. Je hoeft niet in de horeca te werken om te begrijpen hoeveel voordelen dit heeft. Ook in andere bedrijfstakken zie je steeds meer tablets bedrijfsprocessen ondersteunen. Soms denk je wel dat over een jaar of 15 iedereen standaard een iPad op zak heeft en eigenlijk niet meer zonder kan. Omdat je jouw kind de best mogelijke toekomst wilt geven, is het slim om ook je jonge kinderen voor te bereiden op een leven met elektronica overal om ze heen. Kan jouw kind al overweg met een iPad? Waarschijnlijk binnen de kortste keren sneller en beter dan zijn ouders. Als die iPad het tot die tijd maar overleeft! Met een iPad kinderhoes voorkom je veel ellende.

Met vallen en opstaan leren

Leren schaatsen, leren fietsen, maar ook het simpele lopen en rennen, kinderen leren door te doen en dat gaat altijd met vallen en opstaan. Helaas geldt dit ook voor omgang met elektronische apparaten. Soms slaat de schrik je om het hart als je de capriolen ziet die ze uit kunnen halen. Rennen met een iPad in de ene hand en een glas ranja in de andere. Knoeiend eten terwijl ze tegelijkertijd op de iPad een spelletje proberen af te maken. Hun iPad per ongeluk laten balanceren op de hoek van de tafel. Of hem gewoon op de grond laten slingeren als hun aandacht is afgeleid. Een iPad kost geld en je mag je kind dus leren er respectvol en voorzichtig mee om te gaan. Dat gaat met vallen en opstaan. Door je iPad met een iPad kinderhoes te beschermen, werk je aan dit leerproces, maar loopt je tablet minder risico.

Kindvriendelijk, veilig en leuk om naar te kijken

Tabletsolution is gespecialiseerd in toebehoren voor je iPad. Kijk in hun assortiment naar de iPad kinderhoes en je ziet meteen de grote voordelen van een speciaal kinderhoesje ten opzichte van beschermhoesjes voor volwassenen. Ze zien er op het eerste gezicht erg aantrekkelijk uit en zullen beslist in de smaak vallen. Daarnaast zijn ze gemaakt van kindvriendelijk materiaal. De iPad van je kind krijgt extra bescherming langs de randen en de kwetsbare hoekpunten. Het is alsof er een flinke stootrand omheen zit, vergelijkbaar met een botsauto. En in feite is dat ook zo. Mocht je kind nu zijn iPad laten vallen, zal het uiteraard schrikken. Maar voor je tablet heeft het geen gevolgen.

De kwaliteit en service van Tabletsolution

Met een kinderhoes voor je iPad kan je kind ongestoord genieten van alle spelletjes en leerzame programma’s op zijn tablet. Wil je kind gewoon kijken naar een film? Zet het hoesje dan op zijn standaard en je kind heeft twee handen vrij. Wil je weten welke handige gadgets en oplossingen er nog meer bestaan voor tablets? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Tabletsolution.