Waarom zou ik een iPad kassa systeem aanschaffen?

U bent ondernemer en uw bedrijf heeft dagelijks veel fysieke klantcontacten. Zeker als u in de horeca onderneemt, is dat voor u volkomen normaal. Misschien bent u ondernemer in de retailbranche en heeft u naast uw fysieke winkels ook een goed lopende online onderneming. Toch zorgen de met cash en pinpas betalende klanten voor een belangrijk deel van uw dagelijkse omzet. Het zal voor u geen onbekend feit zijn dat u erg veel tijd kwijt bent met inventarisatie van uw voorraden, het in kaart brengen van eventuele verschillen, het berekenen van uw omzetcijfers en winstmarge. Daarnaast heeft u een inkoopadministratie te voeren en regelmatig uw correcte btw-afdrachten te doen. Als u veel van dit werk heeft uitbesteed, kost dat u een aardig deel van uw winst, maar het levert u ook tijdwinst op. Tijd die u kan besteden aan wat u echt wilt: het ondernemen voor uw bedrijf, waar u nog steeds veel passie voor voelt. Zou het niet handig zijn als u de beschikking had over een systeem dat u veel werk uit handen neemt? Leest u dan zeker verder. U zult de voordelen van een iPad kassa systeem leren kennen.

Met een iPad kassa systeem gaan veel administratieve processen automatisch

Stel u heeft een restaurant. Een gast bestelt een biertje. Deze wordt getapt door uw barman en geleverd door uw bediening. Tegelijkertijd is de bestelling voor het diner onderweg naar uw keuken. Als u nog werkt met handgeschreven bonnen, dan ontstaat er een stroom papier, vaak handgeschreven. U of uw administrateur kunnen al deze administratieve stromen in beeld brengen, maar dat kost veel tijd. Heeft u een automatisch kassasysteem, dan wordt op het moment van een bestelling de voorraad bijgewerkt, uw veranderde omzet en winst berekend en er gaat een signaal naar uw inkoopsysteem, dat bijhoudt of er bestellingen moeten worden geplaatst. Uw btw-gegevens worden automatisch bijgewerkt en er zijn nooit communicatieperikelen omtrent slecht of niet-leesbare bonnen. Met een automatisch kassasysteem waarbij uw medewerkers gebruik maken van iPads en waar veel software cloud-based is, loopt alles snel en op rolletjes. En er zijn nog meer voordelen.

Meer mogelijkheden voor het gebruik van iPads

Als het druk is, kunnen uw medewerkers niet alles in de gaten houden. Ze doen hun best, maar hebben slechts twee ogen en twee handen. In veel restaurants liggen iPads op tafel, waarmee gasten hun eigen drankjes kunnen bestellen. Ze hoeven nooit meer lang te wachten en dat komt hun beleving beslist ten goede. Als u op uw iPad die u per tafel neerlegt ook de mogelijkheid geeft om informatie over uw bedrijf te lezen of zich in te schrijven voor speciale acties, snijdt het mes aan twee kanten. Zo kunt u van mogelijk eenmalige gasten trouwe gasten maken die u vaker met een bezoek vereren.

Informatie en een vrijblijvende offerte

Als u ge├»nteresseerd bent in een automatisch kassasysteem met iPads, neemt u dan eens contact op met een bedrijf dat zich hierin gespecialiseerd heeft. Tabletsolution is zo’n bedrijf. Zij kunnen u vertellen hoe u tijdwinst ├ęn extra winst boekt door gebruik te maken van hun kassasystemen. Vraagt u ze eens om nadere informatie of laat u ze een vrijblijvende offerte sturen.