Zachte en comfortabele badjassen voor een gevoel van extra luxe

Gasten in uw hotel of spa ervaren extra comfort en aandacht wanneer het bed- en badtextiel een uitstekende kwaliteit heeft én er mooi uitziet. Door extra zachte badjassen klaar te leggen zorgt u op een eenvoudige manier voor een gevoel van luxe, dat bij uw gasten in de herinnering blijft. Bij Linnenatwork vindt u een uitgebreide collectie in allerlei kleuren, modellen en materialen, van eenvoudig maar comfortabel tot pure verwennerij.

Badstof van uitstekende kwaliteit voor duurzaamheid

Een badjas wordt in de regel gemaakt van badstof, net als het meeste andere badlinnen. Badstof is een katoenen weefsel waarbij de draden een lusvorm hebben. Hierdoor is het weefsel extra sterk, ademend en absorberend. Hoe meer lussen per vierkante centimeter, des te zwaarder van kwaliteit is het weefsel. Katoen is een natuurlijk materiaal dat eenvoudig in de wasmachine en droger kan. Elke badjas van Linnenatwork blijft lang mooi en zacht, zodat uw aanschaf de moeite waard is en u bovendien duurzaam bezig bent.

De collectie badjassen van Linnenatwork

Bij Linnenatwork vindt u meerdere modellen in verschillende maten, maar u kunt ook zelf maten aangeven bij uw bestelling. U heeft keuze uit badstof in lichtere of zwaardere varianten. Daarnaast is er de mogelijkheid van badstof in combinatie met een fleece buitenkant voor een extra zacht en warm gevoel of een luxueuze badjasserie van gekamd katoen. De witte hotelbadjassen van zachte kwaliteit zijn ook uitstekend geschikt voor een spa vanwege hun eenvoud, herkenbaarheid en uniformiteit. Gaat u liever voor een specifieke kleur, dan is de Royal serie in natuurlijke kleuren of de Beau Basic serie in vrolijke tinten een uitstekende optie. De kwaliteit hiervan is iets zwaarder dan die van de Hotel serie. De Double Face collectie combineert badstof aan de binnenkant met zachte en warme fleece aan de buitenkant. Naast de normale sjaalkraag kunt u ook kiezen voor een capuchon versie voor een extra behaaglijk gevoel.

Versterk uw huisstijl met fraai textiel en personalisatie

De luxe badjassenlijn van Emotion is vervaardigd van speciaal gekamd katoen. Zoals het woord zegt, wordt het katoen extra gekamd, zodat korte en harde vezels verwijderd worden en het materiaal fluweelzacht wordt. Door deze behandeling kan het ook beter kleur opnemen, vandaar de prachtige tinten met een zachte glans. Linnenatwork heeft daarnaast een volledige bijpassende badcollectie van dit merk, vervaardigd van gekamd katoen met extra volume en zachtheid. Door de kleuren van het textiel op elkaar af te stemmen zorgt u voor een prachtig geheel in de badkamer. Deze stijl kunt u verder toepassen met beddengoed, kussens of spreien van Linnenatwork in hetzelfde kleurenschema. Door elke handdoek en badjas te personaliseren met een persoonlijke borduring creëert u een eigen kenmerkende huisstijl. Dit geeft een upgrade en creëert extra naamsbekendheid voor uw bedrijf.

Wanneer u de badjassen zelf wilt voelen en ervaren kunt u een afspraak maken bij de showroom in Soest van Linnenatwork. Verdere informatie en foto’s vindt u op de website.